Hotelltips

Forbedre Hotelloppholdene Dine Med Dette Rådet

Et hotellopphold kan være en hyggelig opplevelse, eller det kan fort bli et mareritt. Så hvordan kan du sikre at hotelloppholdet ditt er hyggelig? Vel, her er noen ting du bør vite før du bestiller ditt neste rom. Å bruke disse tipsene vil hjelpe deg med å få et flott rom og mye på prisene.

Bruk fornuftige forholdsregler for sikkerhet og sikkerhet når du bor på hotell. Finn ut hvor alle brannen utganger er i tilfelle en nødssituasjon. Vær også oppmerksom på hvor de nærliggende brannslukningsapparater er plassert. Hvis du har noen verdisaker, Oppbevar dem i safen ved skrivebordet eller i rommet.

For å unngå å måtte stryke skjorter når du pakke alt på hotellrommet, pakke Polo og kjole skjorter mer forsiktig. Bruk en hengende veske, og stable kjole skjortene sammen. Deretter starter med skjorten i ryggen, bringe armene rundt, stabling armene og innpakning dem rundt holder skjortene på plass.

Ikke anta at kjæledyrene er velkomne på alle hoteller.

Sjekk ut priceline.com og andre online hotellrabattleverandører for å hjelpe deg med å finne de beste tilbudene der ute. Disse nettstedene kan virkelig bringe hotellkostnadene ned til bunnpriser. Selv hoteller i øvre skala kan bli funnet for rimeligere priser. Det er ingen grunn til at du skal betale full pris.

Hvis du trener for en maraton og har en ukes forretningsreise planlagt, er det ingen grunn til å la din kjører slip. Se på nettet for lokale kjører grupper i byen hvor du skal bo, og bli med dem for deres sosiale kjører. Hvis det ikke finnes mange grupper, kan du se etter lokale butikker, siden de også tilbyr sosiale jogs.

Før du gjør din Hotell reservasjon, sjekk for å se om noen avgifter vil bli lagt til regningen din. Mange hoteller koster ekstra for parkering, Wi-Fi og til og med rengjøring av rommet. Disse kostnadene kan gjøre oppholdet mer kostbart enn du forventet, så pass på å spørre om dem før du gjør din beslutning.

For å få en treningsøkt uten å forlate hotellrommet, ta med deg fjærings treningsutstyret. De fleste systemer passer inn i en pose som ikke veie mer enn tre eller fire pounds, og alt du trenger er en dør ramme å feste systemet til. Du kan få en solid styrketrening treningsøkt ved hjelp av kroppsvekt å gi motstand.

Hvis du har planer om å bruke noen briller fra hotellets minibar, sørg for at du vasker dem først. Selv om de synes å være ren, kan de ha blitt tørket med en kjemisk renere. Mange housekeeping ansatte bruker de samme produktene som de bruker til å rense Vinduer og speil på disse brillene.

Som du vet, kan et dårlig hotell gjøre enhver tur til et mareritt, et veldig dyrt mareritt. Dette er grunnen til at tipsene ovenfra er så verdifulle. Så husk disse tipsene og henvis til dem når du bestiller ditt neste hotellopphold. Å bruke disse tipsene kan hjelpe deg med å finne et rom som er perfekt for deg til en pris som er perfekt for budsjettet ditt.

Skal Du På Tur? Les Disse Hotelltipsene